Antoš'u suçlamaktan dolayı yüksek para cezası. APK raporları: Zadina ekstra ligin ismine hakaret etti

Becayiş

New member
Açıklamada, “Önce maçın yayıncısı, ardından diğer medya kuruluşları adına hakemlerin veya ilgili komisyonun bağımsızlığını defalarca sorguladı ve medya uzmanlarının etkisinden bahsetti.”


Pardubice antrenörü, hakemlerin değiştirdiği ölçüyü taşımakta zorlandı. Bu olay, hakem komitesi başkanı Vladimír Pešina'nın üçüncü finalden önce her iki takıma da kale bölgesindeki durumların değerlendirilmesi için kuralları hatırlatan bir sunum göndermesinin ardından gerçekleşti.


Zadin'e göre bunu Antoš'un kamusal alanda yaptığı açıklamalara dayanarak yaptı.


“Hakemlere baskı yapıyor… Yayında konuşan, kale alanında hokey oynayan insanlara boyun eğemeyiz. Bu onların oyunuydu, başka bir şey değil. O zaman bunlar hakkında yorum yapacaklar mı? Hangisi tüm finali, finalin atmosferini ve yükünü bozacak? Bu benim için gerçek değil” diye şikayet etti skoru 2:2 ile karşılaştırdıktan sonra.



Třineck'ten Richard Nedomlel (solda) ve Pardubice'den Matěj Paulovič



Ona göre play-off parametrelerine uymayan sınırlar konuldu: “Bunu dinleyen ve okuyanlardan kendi kararlarını vermelerini isterim. Medyaya, tiksinti duyan insanlara maruz kalmamak için Pardubice'yi desteklemiyor ve onlara karşı çıkıyorlar.”


Bir basın açıklamasında, en yüksek hokey yarışmasının direktörü Martin Loukota, hakemlerin bu sezonun son serisinde kuralları değiştireceğini yalanladı.


“Play-off'larla bağlantılı olarak bu, ELH hakemlerinin menajeri Vladimír Pešina tarafından kulüplere gönderilen organize ve yorumlu video materyali şeklindeki üçüncü sunumdu. Toplamda, kulüpler bu sezon bunlardan on tanesini aldı ve kapsamlı video bankasıyla birlikte, bize göre bunlar kulüplerle iletişim için yararlı araçlardan biri.”


Pardubice koçun yanında yer aldı ve duygusal ifadesinin ana mesajıyla özdeşleşti.


“Maçtan sonra Marek Zadina hoşlanmadığı şeylere dikkat çekti. Birçok insanın iletişim şekli konusunda hemfikir olmadığını anlıyoruz. Kulüp olarak medyanın hakem komisyonunun kararlarını etkilediğini iddia etmiyoruz ancak Marko Zadina'nın görüşlerine saygı duyuyoruz” dedi kulübün basın sözcüsü Jan Mroviec.


iDNES.cz editörleri, kişisel saldırıyı anlamayan ve tüm konunun tamamen gereksiz olduğunu söyleyen Çek Televizyonu'nun uzun süredir uzmanı Antoš ile de temasa geçti.


“Birbirimizi tanıyoruz, hokey okulunda birlikte antrenman yaptık ve onun normal bir adam olduğunu düşünüyorum, hiçbir zaman tartışmadık ya da anlaşmazlığa düşmedik. Umurumda değil. Eğer açıklamamı okursanız, Pardubice'ye karşı onlara karşı söyleyebileceğim az ya da çok hiçbir şeyin olmadığını göreceksiniz,” diye hayretle konuştu eski forvet.


APK'ya göre, Zadin'in eleştirisi dikkatleri normalde çok çekici olan seriden uzaklaştırdı: “Bir kez daha sadece taraftarlara değil, aynı zamanda medyaya da dikkatlerini oyuna daha fazla yöneltmeleri için seslenmemiz gerekiyor.


Son maç Pardubice'ye gidiyor ve eşitlik olması durumunda Çarşamba günü saat 18.00'de başlayacak beşinci maçla devam edecek.



iDNES.cz Mega Oyunu için rekabetçi bir jeton toplayın