Hyka bir gömlek giydi: Onu fark etmedim bile. umarım gelip oynamıştır

Becayiş

New member
Vichni ne olduğunu biliyor. Hyka, eski NHL oyuncusu Adam Johnson’ın bir hafta önce İngiltere’deki bir kurtarma sırasında boynunun bir rakibin pateniyle delinerek öldüğünü hatırlattı: Güvenlik önemlidir, beklenecek bir şey yok.

Her ikisi de eski hokey oyuncusu olan Pardubice antrenörü Vclav Varaa ve Vtkovice asistanı Ji Veber, Hyka ile aynı fikirde.

Bunu pleksiglas kullanmaya benzetiyorum. İki bir seçimdi, bugün ise zorunlu. Kulübelerdeki çocuklar da aynısını yapıyor, üzgünüz, onları güvende tutmak istiyoruz. Doğru zaman geldi, dedi Varaa. Veber, ilk turda sağlıklı bir oyun olduğunu ekledi.

Tomi, Luke Sedlek’e katılmaya ne zaman karar verdin?
Cumartesi günü onları zor durumda bıraktık. Ne olduğunu biliyoruz. Hokey daha hızlı, korkarım öyle bir şey olur… Boynumda olduğunu fark etmedim bile ama güvende olacağım.

5 Kasım 2023, 18:00 pspvek arşivlendi: 5 Kasım 2023, 21:03.

Diğer takım arkadaşlarının tepkisi nasıl oldu?
Çocuklar nasıl olduğunu sordular. Gelecekte saat tarafından giyileceğini biliyorum. Ama pedevm benim güvenliğim. Avcı bana ne olacağını asla bilemez. Bu bir mikrofon…

Yatmak için. Isırmalara karşı da kullanılabilir mi? Karlovy Vary’den Michal Plutnar Pece, Pilsenli Jan Pisek’i yanağından ısırdı.
Bir şey olup olmadığını görevliye sormam gerekiyor. Ve aslında resimde, hiçbir şey olmaması için, Öğütülmüş Noel ağaçlarından maskeler yapabileceğimizi gördüm… (gülüyor)

Onu kurtarmaya götürecek. Vtkovics’e karşı acı çektin, değil mi?
Gidilecek yolun bu olacağını biliyorduk. Çok eğlendik ama bize pek doğru gelmedi, Klime sipariş etti. Bir kız karar verdi.

Çekimlerinizin çoğu bloklarla sonuçlandı. Bir boşluk bulmak mümkün müydü?
Sanırım battaniye yapmak için doğru anı kaçırdık. Ve Vtkovits’in obtav’ı engellediği bir gerçek.

Beraberlik sizin hareketlerinizle bozuldu ve ardından Robert ka şarkısı geldi.
Ondra Vla’dan mükemmel bir şekilde aldı, iki kişilik gideceğimizi biliyordum. Arkamda olduğunu biliyordum, ona tandem bıraktım ve bacaklarımın arasından mükemmel bir şekilde geçti.

Hafta sonu öncesinde temsilciler ara verdi. Olomouc’u 5:1, Ostrava’da ise Vtkovice’yi 2:0 yendiniz. Antrenör memnun kalacak mı?
Devre arasında bunu yasal hale getirmek istedik. Bunu başardık ama hâlâ geliştirmemiz gereken çok şey var.