Büyükbaba hokey Dinamosunun yok edilmesinin bedelini ödeyecek, ancak kulüp şehirden ücret istiyor

Becayiş

New member
Pardubice kenti ile milyarder Petr Ddek arasındaki ortaklık bir buçuk yıldır sürüyor. Bu süre zarfında Dynamo Pardubice şeklindeki ortak çocukları büyüdü. Küme düşmeye aday bir takım, kızlardan gelen muazzam destek ve tarihteki yedinci şampiyonluğunu kazanma şansı ile baskın bir Çek kulübü haline geldi.

Hockeytown, kulübe çok çeşitli yüksek kaliteli oyunlar getiren ve erken pes eden Ddek’e geri döndü. Kulübe gittiğimde, zar zor süren hurda bir Trabant’tı. Sıfırdan inşaata başladık. Bununla sadece nerede ve nasıl antrenman yapılacağını değil, aynı zamanda pazarlamayı ve diğer şeyleri de kastediyorum. Ayrıca genç oyuncularımıza gelişebilecekleri bir yer olsun diye B’yi paylaştık. Üstüne üstlük biz kulüpte her şeyi kutladık, buna değer, Ddek bunun nedenlerini sorguladı, onun liderliğindeki ilk üç sezonda kulübün kümülatif kaybı 77 milyon civarındaydı.

Dünyanın en zengin adamlarından birine göre bu sorun aşılamayacak bir sorun değil. Belki bir rahatsızlık ama Dinamo’yu tehdit edecek bir şey değil.

İnternetteki tartışmalarda insanlarımızı yıllar önce iflas eden Vsetn’le karşılaştırmanız beni çileden çıkarıyor. Ama bu öyle değil. Kaybın anlamı hakkında hayal kurmak istemiyorum, kimse milyon plakayı uzatmak istemiyor ama kulübün iyi işleyişi açısından bunun hiçbir anlamı yok. Ödemeler için normal şekilde çalışır. Bezron kulübünün emekli maaşı iDNES.cz Ddek için yayın yapan şirketim tarafından alındı.

Hatta birikmiş zararın tamamını kendisinden ödemeye hazırdır. Yani halen Dinamo’nun yüzde 46 hissesine sahip olan şehirden hiçbir şey istemezdi. Parasını ödeyeceğim, sorun değil, şehre bir kuruş bile maliyeti yok. Bizimle arka arkaya ilk olan ortak bir tane arayacağız sevgili büyükbaba.

fazla değil

En ihtimal dışı senaryo, bir milyarın yok olması ve sahibinin bu hesapta yeterli miktarda para hayal etmesidir.Bu Bay Dedka’nın muhtemelen en çok hoşuna gidecek rüyadır. Bu, borcun kapitalizasyonu anlamına gelir. Ama biz bunu istemiyoruz, konseyde desteğimiz yok, dedi ANO hareketinden Pardubice belediye başkanı Jan Nadrchal.

Aynı zamanda kendisine göre belediye binasının kulüpten tamamen soyunmasının en iyisi olacağını da itiraf etti. Böylece Ddek’e göre, ekstra lig lisansının kazara satışının engellenmesinin intikamını ve hatta kulübün feshedilmesini sağlayacak tek bir eylemde bulunacaktı. İlk önce deneyebilirsiniz. Petr Ddek, şehrin yalnızca bir hisseye sahip olsa bile bu anahtarlara sahip olacağının sözünü veriyor.

Görünüşe göre her iki taraf da Pardubice şehrinin kulüpten ayrılmasının onurlu bir yolunu bulmak için aynı masada olacak. Her iki tarafta da aptalların ellerinde oldukça fazla kart var. Hisse sözleşmesinde bir müdahale durumunda belediyenin zararı karşılamaya yardım etmesi gerektiği söylense de büyükbaba konsey ekibine baskı yapacaktır. Sonuçta bu olay, covid nedeniyle kızların olmadığı 2020/2021 sezonunun hemen sonrasında yaşandı.

Ve ekstra ligin mevcut liderlerinin sahibinin etrafındaki unsur, başka güç etkilerine de sahip; bunlar yalnızca geçen yıl Dinamo’nun 53 milyonluk kayıp yaşamasının sorumlusu.

Kazanın arkasında Kovid’in, Ukrayna’daki kurdun ve enflasyonun olduğunu iddia ediyorlar. Ancak hokey kulübünün bir inşaat şirketi tarafından değil, Belediye Başkanı Nadrchal tarafından inşa edildiği düşünüldüğünde bile buna katılmak gerekiyor.

Cichelna yakınlarında yeni bir arı kovanı inşası için şehir dolduğunda Pitom Ddek’e ihtiyaç duyulacak. Yani kendisi bile sadece ses olarak siyasetçilere baskı uygulayamaz. Ancak meclis üyesi Frantik Brendel’e göre durum uzlaşmaya varıyor:

Sayın Ddek’in bize 77 milyonun ne kadarına borcunuz olduğunu, ne kadarını çok kaliteli ve çok pahalı oyunlar satın aldığınızı anlatması ideal olur diye düşünüyorum. Ve masada bir numaramız olacak, böylece uzun süre konuşabiliriz. Şehrin kulübü dolu bırakabileceğine katılıyorum. Ama anlamlı olması gerekiyor. Biz kamunun emeklilik işlerini biz hallediyoruz ve Sayın Ddek gitmeden kulübü onlardan tamamen ayırmış olduk.

Bu durumu şehirle birlikte çözmemizin bizim için iyi olacağını düşünüyorum. Dynamo’nun yeni salonda tek bir büyük etkinliği olsaydı mutlu olurdum. Şehirle 15 yıllık hisse senedi sözleşmesi imzalayan Ddek, siyasetçiler arasında ortak bir zemin bulacağımızı ve kulübün gelişimine yardımcı olacak adımlar atacağımızı biliyorum, diyerek iyimserliğini dile getiriyor.

Geçen Mayıs ayında hokey takımının sahibi Dynamo Petr Ddek, 13.500 kişilik yeni bir salonun inşasına ilişkin vizyonunu sundu. Yarış pistine yakın Pardubice’de on milyarlarca kron değerinde bir proje inşa edilecek.

Büyükbabanın 15 bin kişilik salonu hokeyi ve aksiyon dünyasını fethedecek (Mayıs 2022)